ASAHI-OHJAAJAKSI

ASAHI-OHJAAJAKSI TÄHTÄÄVÄLLE:

Asahi-ohjaajaksi tähtäävältä edellytämme osallistumista kaikille kolmelle peruskurssille (tasot I,II ja III)

Koulutuksen jälkeen ohjaajat saavat diplomin  ja oikeuden opettaa asahia Asahia Health-menetelmällä. 

Ohjaajat voivat halutessaan lunastaa Asahi-ohjaajan lisenssin vuodeksi kerrallaan.Lisenssin hinta on 50 euroa, ensimmäisen vuoden lisenssi sisältyy kurssien (I,II,III) hintaan. 

Lisenssillä ohjaaja saa  käyttöönsä Asahi-videopankin sekä muuta opetukseen liittyvää materiaalia.

Asahi-ohjaajille suosittelemme kertauskurssille osallistumista noin parin vuoden välein.Kertauskurssi järjestetään aina III tason peruskurssin yhteydessä tai erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Kertauskurssien avulla pyrimme takaamaan Asahi-opetuksen laadun. Kertauskurssin hinta on 100 € (sis.alv).

Huom! Tason I ja II peruskurssin voit ostaa myös verkko-opetuksena. Ohjaajaksi tähtäävän on kuitenkin osallistuttava tason III peruskurssille lähiopetuksena Helsingissä.

Ilmoittaudu lähiopetuskursseille osoitteessa info@asahi.fi , saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi sekä kurssikirjeen ohjeineen. Kannattaa ilmoittautua ajoissa, sillä otamme kurssille vain rajoitetun määrän osallistujia (max 10) henkilökohtaisemman opetuksen takaamiseksi.

Lisätietoja:  keijo.mikkonen@asahi.fi  , p.041 5307330

Kurssipäivämäärät löytyvät kurssikalenterista KOULUTUKSET-ylävalikosta sekä ETUSIVULTA.

Osallistujamäärä max 10 / kurssi, varaa paikkasi ajoissa!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@asahi.fi 

Kuvassa Asahi-ohjaaja Jenni Mälkki.

”Valmistuin ensimmäisiltä Asahi-kursseilta vuonna 2007.Tämän jälkeen olen ohjannut Asahia pääsääntöisesti liikuntakeskuksissa.

Asahia olen käyttänyt myös hoitajan työssäni mm.pyörätuoli- ja vuodepotilaiden kuntoutuksessa.Ohjaan mm.muistisairaiden ryhmiä joissa käytän yksinkertaisia Asahi-harjoitteita rauhoittamaan levottomia potilaita.

Asahi on hienosti muokattavissa kulloisellekin asiakasryhmälle.

Itselleni vaikeinta on saada hektisen päivän jälkeen mieli mukaan ”asahoimaan”, kuten sanon asiakkaillenikin.

Asahin idea on pysähtyä hetkeen ja se on ollut yksi tärkeimpiä oivalluksia tällä yli 10 vuoden Asahi-matkallani.

Tervetuloa Asahi-tunneilleni, nähdään!” 

Jenni Mälkki

liikunnanohjaaja, lähihoitaja, yrittäjä

”Muistikuvat ekasta Asahi-peruskurssistani; fantastinen coctail Keppanan stand up (komiikka) – ohjausta, teräksistä itämaan taistelulajitaustaa, kyynerpäät savessa tekemistä, ihanan vähän powerpoint teoriaa, litramitoittain läsnäolevaa liikettä ja mukavan innokas opiskeluporukka!Voit kuvitella, että tällä reseptillä saa harjoitusfiiliksiä vuosiksi eteenpäin.

Työhyvinvoinnin ja onnistumisten asiantuntijana Asahi-harjoitukset kulkevat työkalupakissani lähes päivittäin messissä. Syön tietty omia lääkkeitäni  eli teen joitain liikkeitä aamujoogan yhteydessä sekä työpäivän tauoissa. Kuuntelen kehon tarpeita ja teen just ne liikkeet mitä kroppa kaipaa. Joskus teen koko sarjan, tai ainakin sen mitä siinä hetkessä muistan.

Asahi sopii hyvin välipalana mindfulness-luentoihin sekä muihin työpajoihin ja valmennuksiin. Porukka kuin porukka lähtee yleensä hyvin huumorilla messiin, vaikka välillä puvuntakkien ja iltapukujen saumat on kovilla! Hetki heiluntaa ja yhteistä toikkarointia yhdistää porukkaa, saa punan ja hymyn kasvoille – mikä sen parempaa. Vielä kun opin vetämään yhtä hauskasti kuin Keijo, niin avot!” 

Aleksi Litovaara – onnistumisten asiantuntija

Kuvassa Aleksi Litovaara.

 ”Ohjaan eläkeläisille Asahia viikottain ja olen todennut sen hyvänä lisänä työssäni fysioterapeuttina.

Asahi antaa koko keholle ja mielelle hyvänolon tunteen ja vastapainottaa muuten niin hektistä arkea.

Ja mikä parasta, liikuntamuoto sopii kaikille.”

Linda Treuthardt

fysioterapeutti