PERUSKURSSIT

PERUSKURSSIT LÄHIOPETUKSENA HELSINGISSÄ

Asahin peruskurssit on tarkoitettu kaikille terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille sekä Asahi-ohjaajiksi tähtääville. 

Asahin peruskurssin tasot I ja II järjestetään lähiopetuksena viikonloppuisin ( la taso I ja su taso II ) klo 10.00 – 16.30.Peruskurssi taso III järjestetään aina lauantaisin klo 10.00 – 16.00.Tarkemmat ajankohdat näet kurssikalenterista (KOULUTUKSET ylävalikosta).Kurssipaikkana URHEA olympiavalmennuskeskus, Mäkelänkatu 47, Helsinki).

Opettajana peruskursseilla on Keijo Mikkonen, AsahiHealth-menetelmän kehittäjä.

KURSSIPÄIVÄN HINTA 150 € (sis.alv 24%) eli tasot I&II 300 € ja taso III 150 €.

Ilmoittaudu osoitteessa  info@asahi.fi , saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi sekä kurssikirjeen ohjeineen.Kannattaa ilmoittautua ajoissa, sillä otamme kurssille vain rajatun määrän osallistujia ( max 10 ) henkilökohtaisemman opetuksen takaamiseksi.t 

Huom! Tason I ja II peruskurssin voit ostaa myös verkko-opetuksena.Lue lisää VERKOSSA- valikosta.Ohjaajaksi tähtäävä voi korvata I ja/tai II tason lähiopetuksen verkkokurssilla.Edellytämme kuitenkin ohjaajaksi tähtäävältä osallistumista III tason lähiopetuskurssille.

ASAHI TASO I PERUSKURSSI

Tason I kurssilla opettelemme perusliikesarjan ja korostamme liikkeiden oikeaa ja huolellista suoritustapaa.Perusliikesarjaan kuuluvat rentoutus-, niska-hartia-, selkä-, tasapaino- sekä laaja lopetusliike-osiot.

Perehdymme myös asahin keskeisiin periaatteisiin; liikkeen ja hengityksen yhdistäminen,kehon pystysuora linjaus, kehonlaajuinen liike, liikkeen hitaus ja kehotietoisuus, mielikuvien käyttö ja liikkeen virtaavuus sekä kehon rakenteiden toiminnalliset ketjut.

Tärkeitä ovat myös asahin perusasennon hallitseminen ja luonnollinen hengitystekniikka.

Kurssiluennon aiheena on stressi ja asahi stressinhallintakeinona.

Runsas kurssimateriaali sisältää mm. Asahi-ohjaajan opas taso I, Asahi taso I liikesarja kuvina, ohjaajan avainsanat, asahin periaateharjoitukset, luentomateriaalin.

ASAHI TASO II PERUSKURSSI

Taso II on suora jatke tason I perusliikesarjalle, liikkeet ovat tason I liikkeiden variaatioita. Kurssi sisältää myös  I-II tason yhdistelmäharjoituksia sekä lisäharjoituksia.

Kurssilla kertaamme tason I peruskurssilla opitut asiat; perusasennon, perusliikesarjan, hengitystekniikan ja asahin perusperiaatteet.

Opettelemme tason II liikesarjan itsenäisenä liikesarjana ja yhdistettynä tason I liikesarjaan.

Kurssiluentona on Asahi Health  terveysliikuntamuotona.

Runsas kurssimateriaali sisältää mm. Asahi-ohjaajan opas taso II, Asahi taso II liikesarja kuvina, ohjaajan avainsanat, asahin periaateharjoitukset, luentomateriaalin.

 ASAHI TASO III PERUSKURSSI

Kurssilla kertaamme tasot I-II ja opettelemme tason III liikesarjan. Kurssi sisältää myös tason I-III yhdistelmäharjoituksia, virtaavia liikesarjoja sekä opetusharjoituksia. Asahi taso III on ohjaajataso, edellytämme osallistumista ohjaajaksi tähtääviltä.

KURSSIAJANKOHDAT LÖYDÄT KURSSIKALENTERISTA KOULUTUKSET-YLÄVALIKOSTA!

Lisätietoja keijo.mikkonen@asahi.fi , p. 041 5307330