ASAHI KOULUTTAJAT

Keijo Mikkonen

Asahin kehittäjä, liikunta-alan ammattilainen,ammattivalmentaja

Olen toiminut liikunta-alan yrittäjänä 30 vuotta. Perustin Lauttasaaren liikuntakeskuksen (aiemmin Budocenter) vuonna 1988.

Olen suorittanut mm.liikunnanohjaajan ja ammattivalmentajan tutkinnot. Valmentajakokemusta minulle on kertynyt kouluissa liikunnanopettajana, useiden liigajoukkueiden (mm.HIFK ja HJK) ja yksilöurheilijoiden fysiikkavalmentajana sekä kotimaassa että ulkomailla.

Perustin Helsingin karateklubin vuonna 1978 ja seura toimii edelleen aktiivisesti. Karatessa olen 6.dan ja moninkertainen arvokisamitalisti sekä Helsingin karateklubin päävalmentaja.

Vuodesta 2004 olen ollut mukana kehittämässä Asahia, suomalaista terveysliikuntamuotoa. Nykyään koulutan Asahi-ohjaajia ja ohjaan säännöllisesti Asahi-tunteja. Vierailen viikoittain kertomassa Asahista ja Asahin terveysvaikutuksista erilaisissa tilaisuuksissa.

Haluan tuottaa ihmisille hyvinvointia kiinnittämällä huomiota paitsi liikunnan iloon myös ruokavalioon, uneen ja lepoon sekä stressinhallintaan.

Mottoni: Liiku ensin!

Jore Marjaranta

Asahi- ja jooga-ohjaaja, laulaja-lauluntekijä

Opiskelin Hathajooga-ohjaajan 200 tunnin Yoga Alliancen sertifioidun koulutuksen vuonna 2011 Coloradossa USA:ssa.

Asahi-ohjaajaksi opiskelin tammikuussa 2013 Keijo Mikkosen opastuksessa. Olen ohjannut joogaa ja Asahia ammatikseni koulutuksista lähtien, noin 10 tuntia viikossa.

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista ja on monien nykyaikaisten joogasuuntauksien perusta. Harjoituksissa korostuu oikeanlainen hengitystekniikka, kehonhallinta sekä mielenrauha. Samoja asioita mitä huomioimme myös Asahin ohjauksessa.

Muusikkona olen ollut yli 30 vuotta mm.Leningrad Cowboys ja Guitar Slingers yhtyeissä. Vuodesta 2000 lähtien olen ollut soolouralla ja julkaissut 7 pitkäsoittoa ja yhden kokoelmalevyn. Tunnetuimpia laulujani ovat mm.”Haaveet kaatuu” musiikkia elokuvasta Pahat Pojat sekä ” Miten pelko lähtee” elokuvasta Minä ja Morrison.

Maikki Mikkonen

Hammaslääkäri, Asahi-ohjaaja

Valmistuin hammaslääketieteen lisensiaatiksi vuonna 1988 Helsingin Yliopistosta. Vuodesta 1991 olen toiminut yksityishammaslääkärinä ja tällä hetkellä pidän omaa vastaanottoa Hammaskeijuissa Töölössä.

Töiden ohella opiskelen Pro Health Oy:n järjestämässä koulutuksessa funktionaalista lääketiedettä ja ravitsemusta ; olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta yksilön terveyteen ja sairauksiin.

Asahi-ohjaajaksi valmistuin keväällä 2016 ja olen ohjannut pienryhmiä harrastuksena ja omaksi ilokseni.

Peruskursseilla kerron stressistä ja asahista stressinhallintakeinona, asahista terveysliikuntamuotona sekä muistakin terveyteen liittyvistä aiheista.

Asahi sopii erinomaisesti osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia.

www.hammaskeijut.fi 

www.paulaheinonen.fi